• +376 349333
  • cluster.manager@actinn.ad
  • Andorra
INNTEC
Inntec clou l’edició amb més afluència amb una doble reflexió sobre l’impacte de les noves tecnologies a la societat i a l’empresa

Inntec clou l’edició amb més afluència amb una doble reflexió sobre l’impacte de les noves tecnologies a la societat i a l’empresa

NOTA DE PREMSA

 

Inntec clou l’edició amb més afluència amb una doble reflexió sobre l’impacte de les noves tecnologies a la societat i a l’empresa

 

La jornada ha registrat 206 inscripcions i ple a les dues sales dels Cinemes illa que enguany ha acollit l’esdeveniment

La tercera edició d’INNTEC, la jornada de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra, que s’ha celebrat aquest dimarts a Escaldes-Engordany, ha esdevingut un espai per reflexionar a l’entorn dels esforços que les empreses, les institucions i la societat en general està fent per assumir els reptes que implica la digitalització. Més de 200 persones han gaudit enguany del doble programa previst per a la jornada a l’entorn dels eixos temàtics ‘Social Topics’ i ‘Tech Topics’.

Sota el paraigua del títol ‘Adaptació a l’evolució digital’, l’associació ACTinn ha desenvolupat una nova edició de la cita per excel·lència que el país té amb les noves tecnologies i que permet empreses, institucions i ciutadans conèixer, a partir de casos concrets, diferents eines i projectes basats en  les noves tecnologies així com abordar temàtiques a l’entorn de les quals s’analitza l’impacte d’aquestes tecnologies als diferents sectors de l’economia, a les empreses però també en el dia a dia de les persones.

La jornada ha arrencat a les 9 del matí, amb la presència de la ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, que ha estat l’encarregada de presidir l’acte d’obertura que ha comptat també amb la participació d’Helena Pisonero, presidenta d’Hispasat.

Dos espais de debat i reflexió diferenciats

El congrés es reduïa enguany a un sol dia, però amb una doble programació i a partir de dos eixos de debat diferenciats, Social Topicsi Tech Topics, a l’entorn dels quals s’han articulat un total de 13 ponències i dos debats.

La sala Social Topicsha comptat amb ponències que han servit per reflexionar a l’entorn de temes com ara quin és el paper de la dona a la revolució digital o com la Intel·ligència Artificial pot ajudar a millorar i a optimitzar els processos empresarials. D’altra banda, la sala Tech Topics ha comptat amb ponències de primer nivell, com ha estat el cas de la que ha fet Fernando de la Rosa, sobre la plataforma de formació online Foxize; d’Alejandro Lorenzo, d’Habiteo, la plataforma online de màrqueting pel sector immobiliari; i de Juan Ignacio Luque, que ha presentat l’app social Fresh Snow. La programació Tech Topicss’ha tancat amb un debat a l’entorn de la normativa legal que envolta la regulació de la tecnologia Blockchain, àmbit al que l’any passat Inntec va dedicar una jornada monogràfica.

INNTEC s’ha convertit, una vegada més, en l’oportunitat per conèixer quins són els projectes que Andorra està desenvolupant a partir de criteris d’innovació tecnològica i quines són les eines que actualment ofereix el país per impulsar-los i implementar-los.  Aquest és l’objectiu que l’associació ACTinn es va fixar des del seu naixement: esdevenir el punt de referència i de suport per a empreses del sector de la innovació i les noves tecnologies, generar sinèrgies i contribuir al desenvolupament de projectes que ajudin a la modernització dels sectors tradicionals però també al posicionament d’Andorra com a referent en aquests àmbits.

Escaldes-Engordany, 27 de novembre del 2018

Tags :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *