• +376 349333
  • cluster.manager@actinn.ad
  • Andorra
INNTEC
Les segones Jornades Inntec analitzaran les oportunitats en matèria d’innovació i noves tecnologies per impulsar la transformació de l’economia

Les segones Jornades Inntec analitzaran les oportunitats en matèria d’innovació i noves tecnologies per impulsar la transformació de l’economia

Aportar noves idees i transformar les dinàmiques del teixit econòmic i empresarial en oportunitats d’innovació per a les empreses és l’objectiu de les Jornades Inntec que enguany desenvoluparan la seva segona edició els dies 29 i 30 de novembre al Centre de Congressos d‘Andorra la Vella.

Organitzades pel clúster ACTinn i amb el suport d’Actua, les segones Jornades Inntec compten enguany amb la participació d’una quarantena d’experts que intervindran a través de les 13 ponències i les 5 taules rodones que donen forma al programa d’unes jornades que esperen assolir els 150 participants en una segona edició que presenta diverses novetats, tant pel que fa al format com al contingut, que incorpora ponents de referència en els seus respectius àmbits.

El programa s’estructura en sis eixos temàtics diferents amb la finalitat de fer un tomb de 360 graus a l’Andorra de la innovació: el Turisme i el Comerç, l’Economia i el Finançament, els Reptes de la Innovació, les Ciutats del Futur, la Mobilitat Sostenible i la Digitalització. Cada un d’aquests àmbits comptarà amb un espai de debat propi, a través de taules rodones o de ponències, que posaran damunt la taula els avenços i tendències, els projectes impulsats així com els productes i serveis que s’ofereixen en l’àmbit de la innovació, noves tecnologies i sectors afins per part d’empreses, emprenedors i institucions, de dins i fora d’Andorra.

Durant la presentació de les jornades, que ha tingut lloc aquest dimarts a l’Espai d’Innovació d’Andorra de la Fundació ActuaTech, el president d’ACTinn, Albert Moles, ha explicat que l’objectiu d’aquests dies és analitzar propostes i eines d’innovació per determinar quin és el grau de penetració de les noves tecnologies als sectors tradicionals de l’activitat econòmica d’Andorra així com acostar les darreres eines i projectes que ja desenvolupen en aquest àmbit les empreses del país. Tot plegat, amb l’objectiu d’aportar noves idees i transformar les dinàmiques que té el país en oportunitats d’innovació per a les empreses.

El Ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, serà l’encarregat de donar la benvinguda als congressistes el dimecres 29, a les 9 del matí. Les Jornades INNTEC inclouen enguany dinar networking i un bloc de presentacions patrocinades de productes i serveis que es desenvoluparan mitja hora abans d’iniciar les sessions de tarda.  Les inscripcions per assistir al congrés es poden fer a través de la pàgina web https://inntec.ad/.

L’Open Innovation Week

Les jornades INNTEC es desenvolupen sota el paraigua de l’Open Innovation Week, una iniciativa que pretén establir un programa estable a través d’una setmana temàtica dedicada a mostrar tot allò que Andorra està fent en matèria d’innovació i noves tecnologies: demostracions, congressos, jornades i activitats de diferents formats que obrin també a la resta de la societat els reptes de la transformació tecnològica amb la finalitat de generar projectes comuns i noves oportunitats.

En el marc d’aquesta setmana monogràfica, enguany s’organitzen les Jornades Inntec, en format de congrés professional, i la Jornada sobre tecnologia Blockchain, que tindrà lloc el 28 de novembre, de forma prèvia al congrés.

El programa de la jornada ‘Blockchain Technology’ compta amb la participació d’una desena d’experts en la matèria els quals aniran explicant, a través de les ponències i les taules rodones les possibilitats que presenta aquest nou sistema d’emmagatzematge de dades i d’intercanvi d’actius digitals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *