• +376 349333
  • cluster.manager@actinn.ad
  • Andorra
Beatriz Irún presenta com pescar omniclients

Beatriz Irún presenta com pescar omniclients

El proper 22 de juny, la doctora Beatriz Irún, experta en comerç internacional ens ajudarà a pescar omniclients.

Com aprendre a pescar onmniclients?

Per entendre millor com han evolucionat els consumidors, estudiarem que són les empreses Born Globals, la teoria de l’ambidextrisme i les capacitats guanyadores en la conquista de l’omniclient. 

La crisi sanitària ha accelerat el canvi en la forma com captem, convertir, fidelitzem i entreguem productes als consumidors finals, no solament en els comerços sinó en tots els negocis B2C. Amb aquesta ponència de la Dra. Beatriz Irún, estudiarem quines capacitats hem de crear per pescar omniclients; els nous consumidors digitals.

 

Una experta en começ internacional per il.lustrar els canvis d'habits dels consumidor

La Dra. Irún és una especialista de la #internacionalització i en específic dels #mercatsasiàtics en especial la Xina on ha estat sòcia de Souyou Consulting, residint a Beijing durant més de 10 anys.

Addicionalment, la Dra. Irún ha combinat la seva activitat de consell amb l’acadèmica. La Sra. Beatriz Irún és doctora en economia i professora de mercats asiàtics i e-commerce tan ESIC Business School així com en la Universitat Jaume I. Actualment és socia d’ educaforma, una consultora en formació i comerç internacional.

 

No t'ho perdis. 22 de juny 2021