• +376 349333
  • cluster.manager@actinn.ad
  • Andorra
Sergio Colado presenta la dictadura de les dades

Sergio Colado presenta la dictadura de les dades

El proper 22 de juny , Sergio Colado ens presentara la seva ponència la dictadura de les dades. Una #masterclass que podras seguir en directe o a través de Youtube. No t’ho perdis!!

La dictadura de les dades

Gràcies a les dades podem predir i prendre decisions de manera més ràpida i eficaç però també podem caure en l’error de fallar en analitzar dades incorrectes o fora de context. De com fem front a aquesta situació sense deixar-nos absorbir per la teranyina de dades que hi ha al nostre voltant dependrà el futur de les nostres empreses.

És difícil refiar-se de les dades. És el nostre instint millor conseller que les dades? Són aquestes suficients o completes? Com podem fer per canviar la manera de dirigir una empresa? Sergio Colado ens parlarà de la dictadura de les dades i dels camins per incorporar les dades a les decisions empresarials, superant les nostres pors.

Un guia per ensenyar en el camí de com compartir decisions amb les dades.

El Sr. Colado és fundador de Nechi group, una consultoria en enginyeria i en transformació digital. És expert en smart city i consultor acreditat per ACCIÓ en #industria4.0 i processos de digitalització.

El Sr. Colado és doctor en Psicologia cognitiva i enginyer industrial i combina la part tècnica i les ciències del comportament. Addicionalment, és President d’ACoNVe, l’ associació d’analistes expert en comunicació no verbal i doctor honoris causa en #comunicaciónoverbal. 

No t'ho perdis. 22 de juny 2021