• +376 349333
  • cluster.manager@actinn.ad
  • Andorra
Luis Font presenta Market Automation

Luis Font presenta Market Automation

El proper 22 de juny, Luis Font ens presentara la seva ponència Market Automation: omnicanalitat i dades, tot en un. Una #masterclass que podràs seguir en directe o a través de Yotuube. No t’ho perdis!!

Market Automation: omnicanalitat i dades, tot en un

La clau de la presa de decisió es basa a tenir bones dades. No podem afrontar la venda multicanal sense haver posat en marxa un sistema de Marketing Automation que ens nodreixi de dades rellevants dels nostres clients i ens permeti prendre les decisions adequades sobre els seus gustos, preferències i necessitats.

Prendre decisions amb dades incompletes o errònies és fins i tot pitjor que prendre-la sense dades. Avui gràcies al núvol és possible automatitzar qualsevol procés de màrqueting i vendes en qualsevol tipus d’empresa, no importa la seva talla. En Sr. Luis Font ens explicarà perquè i com en el Market Automation està a l’abast de totes les empreses.

 

Un ponent de luxe per una jornada dedicada
a la reactivació del sector del comerç

El Sr. Font és un referent mundial en #vendesdigitals, nominat entre els 5 #coaches digitals més influents de parla hispana el 2019. Aixi mateix, és creador d’un mètode propi Agile Sales & Marketing per accelerar processos de venda.

Addicionalment, el Sr. Font es un emprenedor en sèrie. Ha creat tres startups (NTR, Zymro i Captio) amb una valoració de mercat que supera els 150 Milions €.

Ha publicat dos llibres que podreu trobar en luisfont.com

No t'ho perdis. 22 de juny 2021