• +376 349333
  • cluster.manager@actinn.ad
  • Andorra
Jordi Albanell presenta Phygital Data-Driven Marketing

Jordi Albanell presenta Phygital Data-Driven Marketing

El proper 22 de juny , Jordi Albanell ens presentarà la seva ponència Phygital Data-Driven Marketing.
Una #masterclass que podrás seguir en directe o a través de Youtube. No t’ho perdis!!

Phygital Data-Driven Marketing

Quin botó haig de pitjar per potenciar les vendes i augmentar el benefici del meu comerç? Mesurar la interrelació entre l’activitat a l’espai físic i a l’entorn digital és clau per planificar l’estratègia i optimitzar les accions de màrqueting orientades a millorar els resultats.

Cada negoci de comerç al detall o B2C haurà de trobar el seu camí i equilibri entre el digital i el presencial. Davant els canvis que està vivint un sector tan important  com és el comerç, cal saber quina estrategia , quin canal i quin contingut o producte he de promocionar. En Jordi Albanell ens explicarà com el Data-Driven Marketing ens ajudarà a crear millors resultats.

 

Un expert data scientist per propulsar l'eficàcia de les vendes

La trajectòria professional del Sr. Albanell ha estat lligada al món de llançament de #startups de base tecnològica i al #màrquetingdigital. Enginyer de telecomunicacions per la UPC i màster en direcció d’empreses per ESIC Business School combina a la perfecció màrqueting i ciència.

Addicionalment, el Sr. Albanell és soci Fundador de l’acceleradora Infinitum Projects així com va ser director de desenvolupament de negoci d’Olyseum , la xarxa social d’esportistes d’elit. 

No t'ho perdis. 22 de juny 2021