CONFERENCIA INNTEC ANDORRA,  27 OCTUBRE 2020

 

EFICACIA DIGITAL EN L’EMPRESA

 

ESTEM PREPARANT LA 4ª EDICIÓ, INSCRIPCIONS EN BREU.

 

LA JORNADA

En l’àmbit actual de desenvolupament de sectors d’alt valor afegit, a Andorra s’estan impulsant projectes i iniciatives, tant des del sector públic com des del privat, que busquen incrementar la competitivitat del sector empresarial nacional.


Des del Clúster d’Innovació i Noves Tecnologies, es vol promoure l’organització d’unes jornades que mostrin els avenços i tendències, els projectes impulsats, així com els productes i serveis que s’ofereixen en l’àmbit de la innovació, noves tecnologies i sectors afins per part d’empreses, emprenedors i institucions.


Aquest 2018, per a la tercera edició, la trobada se centra en una sola jornada amb una temàtica i un debat que porta per títol ‘Adaptació a l’evolució digital’.

 

Com a societat som capaços i estem realment preparats per a una evolució tan ràpida?

ACTINN

ACTinn és una associació sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica i capacitat d’organitzar aquest tipus d’esdeveniments,  per consens dels seus socis.

La jornada ‘Adaptació a l’evolució digital’ és la tercera edició que organitza ACTinn.

INNTEC

La Jornada de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra (INNTEC) s’han marcat com a objectiu donar visibilitat a la feina i projectes generats pel clúster, així com a les activitats, productes i serveis que ofereixen els seus socis i altres actors implicats amb la innovació i les noves tecnologies,  tant a nivell nacional com internacional.

QUAN i ON

El 27 de novembre 2018

Enguany, la tercera edició es desenvoluparà a les instal·lacions dels Cinemes illa Carlemany. Dues modernes sales acolliran les diferents sessions de la jornada.


La sala Social Topics recollirà les ponències més genèriques i de caire social, sota 4 grans blocs: Internet de les coses | Intel·ligència artificial | Talent a Andorra | Cultura Digital.


La sala Tech Topics acollirà les presentacions dels casos d’èxit dels diferents ponents sota els lemes: HealthTech | PropTech | EdTech | GreenTech i FinTech.

INSCRIU-TE A LA 3ª JORNADA INNTEC

“Per facilitar la vostra estada al Principat i per proximitat amb el lloc de desenvolupament de la Jornada, us recomanem reservar el vostre allotjament a l’hotel oficial d’aquesta tercera edició. Us beneficiareu d’avantatges especials.”


27 de Novembre 2018

La 3a Jornada INNTEC es desenvoluparà simultàniament en dues sales independents dels Cinemes illa Carlemany a Escaldes Engordany

Programa

Social Topics

Ponències genèriques

Tech Topics

Casos d’èxit

Dinar Networking

.

Afterwork

.

PARTNERS INSTITUCIONALS | COL·LABORADORS | ESPONSORS

PARTNERS INSTITUCIONALS

COL·LABORADORS

ESPONSORS

ORGANITZA