Si vostè va assistir a les Jornades INNTEC, i li agradaria rebre alguna de les imatges, si us plau, posi’s en contacte amb la Secretaria Tècnica, a: info@inntec.ad, (+376) 885 272.

LES JORNADES

En l’àmbit actual de desenvolupament de sectors d’alt valor afegit, a Andorra s’estan impulsant projectes i iniciatives, tant des del sector públic com des del privat, que busquen incrementar la competitivitat del sector empresarial nacional.


Des del Clúster d’Innovació i Noves Tecnologies, es vol promoure l’organització d’unes Jornades que mostrin els avenços i tendències, els projectes impulsats, així com els productes i serveis que s’ofereixen en l’àmbit de la innovació, noves tecnologies i sectors afins per part d’empreses, emprenedors i institucions.

Aquesta segona edició s’emmarca en un debat profund sobre: “La revolució 4.0 a Andorra”.

ACTINN

“L’ACTUA Clúster de la Innovació i Noves Tecnologies” (ACTinn) d’Andorra organitza les 2nes Jornades INNTEC.

ACTinn és una Associació sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica i capacitat d’organitzar aquest tipus d’esdeveniments, per consens dels seus socis.

JORNADA BLOCKCHAIN

La Jornada Blockchain serà una jornada temàtica que acollirà diferents ponències relacionades amb la tecnologia aplicada a l’emmagatzematge de dades descentralitzada en diferents sectors.

INNTEC

Les Jornades de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra (INNTEC) s’han marcat com a objectiu donar visibilitat a la feina i projectes generats pel clúster, així com a les activitats, productes i serveis que ofereixen els seus socis i altres actors implicats amb la innovació i les noves tecnologies, tant a nivell nacional com internacional.

QUAN i ON

Del 29 al 30 de novembre de 2017

La sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella acollirà la sessió d’inauguració, ponències, sessions de treball i demostracions.

A tal efecte, es crearan quatre espais de treball per acollir tots els actes programats.

* L’hotel oficial del Congrés, Sport Hotel Resort & Spa Andorra, i el domini esquiable de Grandvalira, posaran a disposició dels congressistes un pack-esquí que permetrà a aquells congressistes que ho desitgin poder allargar la seva estada a Andorra amb una promoció excepcional que els permetrà gaudir del relax i l’esquí durant les jornades de divendres i dissabte.

120

CONGRESSISTES

(2016)

47

PONÈNCIES

(2016)

7

TALLERS

(2016)

7

EXPOSITORS

(2016)

INSCRIU-TE ARA A LES JORNADES

L’hotel oficial del Congrés, Sport Hotel Resort & Spa Andorra, ofereix a tots els ponents i congressistes forans la oportunitat d’allotjar-se a les seves exclusives instal·lacions amb unes condicions i preus especials.
Clica a sobre

SALA CONSÒRCIA - CENTRE DE CONGRESSOS D’ANDORRA LA VELLA DEL 29 AL 30 NOVEMBRE 2017

Programa

SPONSORED SPEECH

L’organització de les Jornades INNTEC posarà a disposició d’aquelles empreses que vulguin donar visibilitat als seus projectes, la possibilitat de realitzar un “sponsored speech” interactiu, aprofitant els espais habilitats (projector + micròfon). El discurs ha de tenir una durada no superior als 10 minuts, i la presentació s’haurà d’adequar al format establert per l’organització. A més, l’empresari podrà assistir al dinar networking per intercanviar coneixements amb els congressistes.

La seva proposta de participació serà analitzada per la junta organitzadora de les jornades INNTEC. Si us plau, ompliu i envieu el formulari adjunt. Abans del 15 d’octubre es notificaran les sessions de treball aprovades.

*El sol·licitant de la proposta de participació acceptada es compromet a fer la inscripció ‘ponent’ i el seu pagament abans del 30 d’octubre.

Totes les ponències, sessions de treball i activitats paral·leles es duran a terme a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Blocs Temàtics de les ponències:

  1. Turisme i Comerç
  2. Economia i Legal
  3. Ecocities
  4. Mobilitat
  5. Sostenibilitat
  6. Digitalització

* S’està treballant en el programa definitiu amb les ponències concretes que s’oferiran en els dos dies que duren les Jornades. En les pròximes setmanes, ja el podreu consultar.

Sol·licitud de sessions de treball:

– Accés a ponències

– Accés zona contact business (coffee-breaks)

– Accés dinars Networking

– Accés a Afterworks

Accés a les Jornades Blockchain

– Ponència/sessió de treball de 20 minuts

TARIFA: 150 euros (+IGI)

50% de descompte als socis ACTinn

Contacte: inscripcions@inntec.ad

Sol·licitud d’expositors:

Tarifa estand modular (3×2 metres quadrats)   650 euros (+IGI)

Socis ACTinn 20% descompte

Contacte: inscripcions@inntec.ad

Expositors

L’organització de les Jornades INNTEC habilitarà un espai d’exposició al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, que acollirà diferents estands d’empreses expositores interessades a mostrar els seus productes i serveis.

Aquest espai inclourà una zona work-shop per realitzar-hi tallers i demostracions. Igualment, s’habilitarà una zona de contact business, perquè els congressistes i expositors puguin fer networking.

Per adquirir un dels estands a la zona d’exposició, haureu d’omplir el formulari adjunt. La vostra sol·licitud ha de ser aprovada prèviament per la junta organitzadora de les Jornades INNTEC. En breu ens posarem en contacte amb vosaltres.

Per adquirir un dels estands a la zona d’exposició, haureu d’omplir el formulari que trobareu clicant a l’enllaç de sota.

Moltes gràcies pel vostre interès.

Formulari

LOCALITZACIONS

INNTEC diversificarà les activitats en diferents escenaris del Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Zona de debat

Àrea de treball

Àrea de networking

Exposició/Workshop

PARTNERS OFICIALS | COL·LABORADORS | SPONSORS

PARTNERS OFICIALS

COL·LABORADORS

SPONSORS

ORGANITZA