• +376 349333
  • cluster.manager@actinn.ad
  • Andorra
Alba Alonso presenta Reptes i Oportunitats en l’era de les dades

Alba Alonso presenta Reptes i Oportunitats en l’era de les dades

El proper 22 de juny, Alba Alonso ens presentarà la seva ponència Reptes i oportunitats en l’era de les dades. Una #masterclass que podràs seguir en directe o a través de Youtube. No t’ho perdis!!

Reptes i oportunitats en l’era de les dades

Tractarem la Privacitat com el repte d’adaptació a noves legislacions més restrictives i com l’oportunitat de guanyar la confiança del client, l’Omnicanalidad com el repte d’implantació i l’oportunitat de millorar la presa de decisions i la personalització de l’experiència client i el Talent com el repte de l’atracció i l’oportunitat dels nous formats de treball.

Les dades són vitals resoldre el puzle de l’omnicanalitat, per saber on cal estar en cada moment de la venda o de l’entrega dels serveis. La Sra. Alba Alonso ens explicara en l’era de les dades quines oportunitats s’obren a nosaltres.

Un ponent de luxe per una jornada dedicada
a la reactivació del sector del comerç

La trajectòria professional de la Sra. Alonso ha estat lligada al món de la consultoria tecnològica i analítica de dades, així com al món acadèmic.

Actualment és manager d’ ARTEFACTO E2E, un estudi d’innovació i  desenvolupament de negocis digitals, professora associada i mentora per ISDI i coordinadora del Modul “Data Oriented to Business” del Master en Business Intelligence del IL3 de la Universitat de Barcelona.

 

 

Ha estat directora associada de #businessanalytics a ESADE Busines School. Anteriorment, la Sra. Alonso va ser cap de projectes #data a Everis  així com consultora especialista de Mindsait en transformació digital i data, executant projectes de transformació en més de 15 multinacionals.

No t'ho perdis. 22 de juny 2021